Warsztaty koktajlowe

Francuski koniak, Szkocka whisky, Kubański rum czy Meksykańska tequila…

Wszystkie te alkohole kryją w sobie nieskończenie bogaty wachlarz doznań smakowych oraz mają niesamowicie bogatą historię ich powstania. Wszystkie doskonale nadają się do przedstawienia w sposób nietuzinkowy oraz innowacyjny! Na imprezach integracyjnych, imprezach firmowych bądź w gronie przyjaciół, którzy pragną zagłębić się w świat alkoholi mając przy tym dużo zabawy oraz czując smak wyników:)


Standardowe warsztaty składają się z 3 części:

  • Na pierwszej odsłonie barmani grupy Event-Bar zapoznają uczestników wykładu z ciekawą historią, aromatem oraz smakiem wcześniej wybranych przez nich alkoholi.
  • Podczas drugiej części uczestnicy na specjalnie do tego przystosowanych stanowiskach barmańskich przygotowują pod czujnym okiem barmanów klasyczne oraz swoje autorskie koktajle z użyciem alkoholi, syropów, musów, soków, napojów gazowanych, owoców, warzyw oraz ziół. Ta część wyzwala w każdym Krzysztofa Kolumba miksologii barmańskiej.
  • Trzecie a zarazem ostatnie wystąpienie trwa do białego rana i w trakcie jego trwania barmani przygotowują uczestnikom zabawy koktajle, próbując w dalszym ciągu pogłębiać ich wiedzę , tylko w bardziej organoleptyczny sposób:)

Jesteśmy bardzo elastyczni i dla każdego klienta ułożymy indywidualny plan warsztatów pasujący w 100% do charakteru imprezy oraz jej gości.

Prezentację prowadzimy w języku polskim jak również w angielskim.

 

 
 
 


Event Bar - Copyright © 2013. All Rights ReservedDesigned by:page-art.pl